صفر تا صد اظهارنامه مالیاتی شرکت ها و مشاغل

ثبت اظهارنامه مالیاتی شرکت ها و اشخاص حقوقی یک وظیفه قانونی می باشد. در صورت عدم ثبت اظهارنامه مالیاتی جرائم و تکالیفی برعهده شما میگذارد. تیم تخصصی اظهارنامه مالیاتی تیک تکس جهت مشاوره مالیاتی و ثبت اظهارنامه مالیاتی در کنار شماست. 

ما با دانش فنی و تجربه یک دهه فعالیت، راهکارهایی را جهت کاهش میزان مالیات کسب و کار شما ارائه می دهیم.  این راهکارها باعث کاهش 10 تا 35 درصدی میزان مالیات شما می شود. کافیست همین حالا فرم زیر را تکمیل کنید. 

مشاوره مالیاتی رایگان

همین الان برای دریافت 5 دقیقه مشاوره مالیاتی رایگان فرم را تکمیل کنید

مشاوره رایگان

خدمات اظهارنامه مالیاتی

خدمات اظهارنامه مالیاتی تیک تکس یک پکیج کامل می باشد. از ثبت اظهارنامه مالیاتی گرفته تا بررسی و تنظیم مدارک مورد نیاز برای سازمان مالیاتی. از تنظیم لایحه کسر مالیات گرفته تا شرکت در جلسات رسیدگی اداره مالیات. انجام اظهارنامه مالیاتی شرکت خود را به مشاوران تیک تکس بسپارید تا خیالتان از مسائل مالیاتی راحت باشد. 

چرا می توانید به تیک تکس اعتماد کنید؟​
تیم تخصصی مالیاتی
خدمات اظهارنامه مالیاتی شما را تیم تخصصی اظهارنامه مالیاتی تیک تکس برعهده می گیرد
قانونمند و تجربه گرا
حدود یک دهه تجربه ارائه خدمات و مشاوره به کسب و کارها و شرکت و هلدینگ ها
تا پایان راه همراه شما هستیم
طبق تجربه، انجام مشاوره و تکمیل مدارک و اسناد و شرکت در جلسات باعث کاهش تا 35 درصدی میزان مالیات می شود
پشتیبانی پاسخگو و مشتری مدار
به دلیل حضور تیم تخصصی اظهارنامه مالیاتی، پشتیبانی سریعتر انجام می شود

بهترین روش ثبت اظهارنامه مالیاتی

1
2
3
4
5
6
فرم مشاوره رایگان را پر کنید

ابتدا فرم بالا را تکمیل کنید تا کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن با شما تماس بگیرند.

تماس کارشناس مالیاتی با شما

خیلی زود یکی از کارشناسان مالیاتی تیک تکس با شما تماس می گیرد. 

بررسی دقیق کسب و کار شما

جهت انتخاب مناسب ترین مفاد قانونی، برای کسر مالیات احتمالی کسب و کار شما، بررسی دقیقی صورت میگیرد. 

ارائه بهترین راهکار

بهترین راهکار برای شما انتخاب می شود و کارشناس ما ادامه فرایند را به شما توضیح می دهد. 

شروع همکاری

طبق موافقت های صورت گرفته میان ما و شما، وارد فرایند اجرایی می شویم. بهترین خدمات ثبت و ارسال اظهارنامه مالیاتی را به شما ارائه می دهیم. 

کسب رضایت شما، شروع همکاری بعدی

پس از تکمیل امور مربوطه و کسب رضایت شما، برای ما شروع همکاری با شما خواهد بود. 

5 دقیقه مشاوره رایگان با کارشناسان اظهارنامه مالیاتی

انواع خدمات اظهارنامه مالیاتی مشاغل و شرکت ها

انواع خدمات اظهارنامه مالیاتی
مشاوره رایگان

برای آشنایی با تیم تخصصی اظهارنامه مالیاتی مشاغل و کسب و کارها، تیک تکس 5 دقیقه مشاوره تلفنی رایگان به شما هدیه می دهد. برای آشنایی به خدمات ما و درخواست پروپوزال و استعلام قیمت، لطفا فرم رو به رو را تکمیل کنید. پس از تکمیل فرم در ساعت های 9 صبح تا 8 عصر با شما تماس میگیریم.

سوالات متداول ​

به منظور ثبت و ارسال اظهارنامه مالیاتی باید به سامانه سازمان امور مالیاتی کشور به آدرس tax.gov.ir مراجعه کنید.

مشاوره رایگان اظهارنامه مالیاتی تیم تیک تکس، یک هدیه برای شماست. گاهی عدم اجرای حتی یک بند از مقررات ثبت و ارسال اظهارنامه مالیاتی، می تواند شما را مشمول جریمه های سنگین و مشکلات قانونی کند. تیم تخصصی خدمات اظهارنامه مالیاتی سالانه تیک تکس، برای جلوگیری از جریمه شدن و بروز مشکلات قانونی برای شما، 5 دقیقه مشاوره رایگان در نظر گرفته است. برای بهرمندی از این مشاوره می توانید با شماره  91009803 (۰۲۱)  تماس بگیرید. این مشاوره به صورت تلفنی و حضوری انجام می شود.

شما 5 دقیقه مشاوره رایگان برای خدمات اظهارنامه مالیاتی دارید. می توانید شرایط کسب و کارتان را برای تیم تخصصی خدمات اظهارنامه مالیاتی تیک تکس، توضیح دهید. سپس برای دریافت خدمات اظهارنامه مالیاتی درخواست تعیین هزینه کنید. این فرایند رایگان انجام می شود. ما در تیک تکس، اقتصادی ترین نرخ خدمات اظهارنامه مالیاتی را متناسب با حوزه فعالیت و حجم کاری شما درنظر میگیریم.

انجام فرایند خدمات اظهارنامه مالیاتی، نیاز به دو تخصص حسابداری و آشنایی با قوانین و مقررات مالیاتی دارد. ما در تیک تکس، تیم تخصصی خدمات اظهارنامه مالیاتی را تشکیل دادیم تا بهترین عملکرد را در زمینه مالیاتی به شما ارائه دهیم. ضمنا به دلیل اشراف به قوانین مالیاتی می توانیم کمترین مالیات را برای کسب و کار شما پرداخت کنیم. خدمات این تیم به صورت حضوری و آنلاین انجام می شود.

اظهارنامه مالیاتی چیست

اظهارنامه مالیاتی چیست

اظهارنامه مالیاتی کارنامه عملکرد مالی سالانه اشخاص حقوقی و حقیقی می باشد. اظهار مالیاتی درواقع به معنی اعلام کردن مقدار درآمدها و هزینه های شما می باشد. اظهارنامه مالیات عملکرد کاملا معنی و مفهوم این امر را می رساند. برخی افراد از واژه اظهارنامه عملکرد استفاده می کنند که منظورشان همان اظهار نامه مالیاتی می باشد. درواقع شما با ثبت اظهارنامه مالیاتی با اظهار خود، مالیات عملکرد سالیانه خود را پرداخت می کنید.

 

اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی

ثبت اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی یکی از تکالیف مالیاتی اشخاص حقوقی می باشد. همه نهادها، موسسات، شرکت ها و سازمانها باید هر ساله اظهار نامه مالیاتی حقوقی تکمیل و ثبت کنند. طبق قوانین مالیاتی برای برخورداری از برخی معافیت های مالیاتی شرکت ها باید اظهارنامه مالیاتی حقوقی خود را در موعد مقرر ارسال کنند.

 

اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی

پرداخت مالیاتی اشخاص حقیقی با ثبت اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی شروع می شود. خدمات اظهار نامه اشخاص حقیقی با سرعت بیشتری انجام می شود. راهکارهایی که سازمان مربوطه برای دریافت مالیات از اشخاص حقیقی درنظر گرفته به گونه ای است که موارد کمتری دارد. هنگام ثبت اظهارنامه مالیاتی شخص حقیقی گزینه ساده تری هم وجود دارد. این گزینه تبصره ماده 100 می باشد.

 

ثبت اظهارنامه مالیاتی

اظهارنامه مالیاتی را چگونه پر کنیم

ثبت اظهارنامه مالیاتی در سایت ارسال اظهارنامه مالیاتی انجام می شود. بهتر است خدمات اظهارنامه اشخاص حقوقی را یک شرکت خدمات مالیاتی انجام دهد. انجام امور مالیاتی شرکت ها و اشخاص حقوقی پیچیدگی بیشتری دارد. اشتباه برخی افراد این است که کافی نت را یکی از مراکز ثبت اظهارنامه مالیاتی می دانند. درصورتی که تسلیم اظهارنامه مالیاتی کاملا تخصصی می باشد و باید قوانین مالی و حسابداری و مالیاتی را بدانند.

 

ارسال اظهارنامه

مرجع ارسال اظهارنامه اشخاص حقیقی یا مرجع ارسال اظهارنامه ارزش افزوده فرقی ندارند. برای ارسال اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی همان سامانه امورمالیاتی می باشد. همین سامانه یعنی  برای ارسال اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده هم استفاده می شود. قبل از ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی از موسسات خدمات مالی و حسابداری مشاوره مالیاتی بگیرید.

 

خدمات حسابداری و مالیاتی

موسسه خدمات مالی و حسابداری وظیفه خدمات مالیاتی و حسابداری کسب و کار شما را برعهده می گیرد. موسسات خدمات مالی می توانند با مهندسی مالی و حسابداری بهترین خدمات مالیات را ارائه بدهند. حسابداران در یک موسسه خدمات حسابداری درواقع با مهندسی می توانند هزینه های شما را کاهش دهند.

 

مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی

فرصت ارسال اظهارنامه مالیاتی ممکن است طی گذر زمان تغییر کند. به عنوان مثال مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی 1401 خرداد و تیر سال 1402 می باشد. مهلت اظهارنامه مالیاتی برای اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت می باشد. مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی تیرماه می باشد. درصورتی که زمان اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی خرداد ماه است. تاریخ اظهارنامه مالیاتی را از هر ساله از طریق رسانه ها پیگیری کنید.

 

هزینه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401

هزینه ارسال اظهارنامه مالیاتی مانند هزینه پلمپ دفاتر در حسابداری به عوامل مختلفی بستگی دارد. هزینه اظهارنامه مالیاتی فقط شامل هزینه تکمیل اظهارنامه مالیاتی نمی شود. ابتدا باید هزینه پرکردن اظهارنامه مالیاتی را پرداخت کنید. اگر کسب و کار کوچکی دارید می توانید هزینه تنظیم اظهارنامه مالیاتی خود را کاهش دهید. برای این کار یک ساعت مشاوره مالیاتی بگیرید و خودتان اظهارنامه را پر کنید. برای ادامه فرایند پرداخت مالیات از شرکت حسابداری کمک بگیرید. به این صورت هزینه انجام اظهارنامه مالیاتی شما کاهش می یابد. 

 

چطور اظهارنامه مالیاتی پر کنیم

آموزش های زیادی برای چگونگی پر کردن اظهارنامه مالیاتی وجود دارد. برخی از آنها چگونگی ارسال اظهارنامه مالیاتی را به صورت متنی توضیح می دهند. برخی دیگر چگونگی ثبت اظهارنامه مالیاتی را به صورت ویدیویی توضیح میدهند. ثبت نام کامل و استفاده از خدمات مالیاتی که رایگان باید بی دلیل نیست. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله چگونه اظهارنامه مالیاتی پر کنیم را مطالعه کنید. 

 

آموزش اظهارنامه مالیاتی

برای آموزش اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی حتما از شرکت معتبر مالیاتی استفاده کنید. این شرکت ها آموزش اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی را نیز ارائه میدهند. ما در ویدیویی پر کردن اظهارنامه مالیاتی را نشان دادیم. در آن ویدیو پس از پر کردن فرم اظهارنامه مالیاتی نحوه ارسال اظهار نامه مالیاتی را هم نمایش دادیم.

 

فرم اظهارنامه مالیاتی

در آموزش طریقه پر کردن اظهارنامه مالیاتی گفتیم که دانلود فرم اظهارنامه مالیاتی از کجا ممکن است. پس از بررسی و نوشتن اظهارنامه مالیاتی بر روی این فرم طبق آموزش اظهار نامه مالیاتی عمل کنید. برخی افراد طریقه ارسال اظهارنامه مالیاتی را پرسیده بودند. چند سال می شود که سازمان امور مالیاتی کشور، این خدمت را به صورا برخط ارائه می دهد.

 

دریافت کد مالیاتی

قبل از نحوه پر كردن اظهارنامه مالياتي اشخاص حقوقی  نحوه ثبت نام برای کد مالیاتی را یاد بگیرید. بعضی مدارک و کدها برای ثبت اظهارنامه مالیاتی لازم می باشد که یکی از آنها، کد مالیاتی می باشد. برای دریافت کد مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir مراجعه کنید.

 

ثبت نام ارزش افزوده شرکت

اگر قصد ثبت نام ارزش افزوده شرکت خود را دارید به آدرس evat.ir مراجعه کنید. زمانی باید ثبت نام کنید که شرایط لازم را داشته باشید. در این سامانه به قسمت پیش ثبت نام مراجعه کنید و ادامه کار را با توجه به نوع شخصیت انجام دهید. هم اشخاص حقیقی و هم اشخاص حقوقی می توانند این فرم را تکمیل کنند.

 

حذف اظهارنامه مالیاتی

یکی از اقدامات تسریع در امور مالیاتی حذف اظهارنامه مالیاتی برای برخی افراد می باشد. برخی کسب و کارها می توانند به جای ثبت اظهارنامه مالیاتی، فرم تبصره 100 را ارسال کنند. تبصره ماده 100 کار مالیاتی این مشاغل را راحت کرد و هم هزینه آنها را کاهش داد.

 

ارسال لیست حقوق و دستمزد

سامانه ارسال لیست حقوق و دستمزد

در سامانه salary.tax.gov.ir ارسال لیست مالیات حقوق آنلاین انجام می شود. شما می توانید از طریق سامانه مالیات بر حقوق، امور مربوطه را انجام دهید. با استفاده از اطلاعات کاربری وارد سامانه شده و مرحله به مرحله فرم ها را تکمیل می کنید. ارسال لیست حقوق و دستمزد شرکتها و مشاغلی که کارکنان زیادی دارند، توسط شرکت های حسابداری انجام می شود.

 

نحوه ارسال اظهارنامه ارزش افزوده

سامانه عملیات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده

اگر میخواهید نحوه ارسال اظهارنامه ارزش افزوده را بدانید، ویدیو اظهارنامه ارزش افزوده تیک تکس را مشاهده کنید. برای ثبت نام مالیات ارزش افزوده باید وارد سامانه عملیات الکترونیک مالیات بر ارزش افزوده شوید. آدرس این سامانه evat.ir می باشد. امور مربوط به این کار، به صورت اینترنتی انجام می شود و نیازی به واحدهای خدمات مودیان ندارید.

 

نحوه تکمیل اظهارنامه انحلال

اگر شرکتی تصمیم به انحلال بگیرد باید مراحل قانونی انحلال شرکت را طی کند. ثبت صورتجلسه در اداره ثبت شرکتها و ارسال اظهارنامه انحلال شرکت به سازمان مالیاتی، جزو مهمترین اقدامات انحلال شرکت می باشند. این اظهارنامه سند رسمی مهمی محسوب می شود. به همین دلیل نحوه تکمیل اظهارنامه انحلال را حتما از یک شرکت حسابداری و مالی پیگیری کنید. توجه کنید، این اظهارنامه با اظهارنامه مالیاتی شرکت های بدون فعالیت متفاوت می باشد.

 

آموزش تحریر دفاتر قانونی

حسابداران باید دوره آموزش تحریر دفاتر قانونی را گذرانده باشند. یکی از وظایف مهم در امور مالی، تحریر دفاتر قانونی می باشد. پیش از اینکه تکلیف تحریر دفاتر کل و روزنامه را انجام دهید، ویدیو آموزشی ما را مشاهده کنید. از آنجاییکه این یک تکلیف مهم برای مشاغل می باشد، تیک تکس برای شما آموزش تحریر دفاتر قانونی را تولید کرده است.

 

اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی

اصلاح اظهارنامه مالیاتی اصلی پس از پایان مهلت ثبت اظهارنامه وجود ندارد. سازمان امور مالیاتی برای رفع این مشکل راه حلی پیش گرفت. شما می توانید برای اصلاح اطلاعات اظهارنامه مالیاتی پس از پایان مهلت، از اظهارنامه اصلاحی استفاده کنید. طبق تبصره ماده 226 قانون مالیات های مستقیم، می توانید اطلاعات ارسال شده را به کمک اظهارنامه اصلاحی ویرایش کنید.

 

عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی

عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی خسارتهایی به دنبال دارد. موضوع ماده 192 قانون مالیات های مستقیم به عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی اشاره می کند. در صورتی که موعدی مالیاتی در موعد مقرر اقدام به ثبت اظهارنامه مالیاتی نکند، مشمومل جریمه غیرقابل بخشش می شود. به عنوان مثال جریمه عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی 30 درصد میزان مالیات او می باشد.

 

نحوه محاسبه مالیات بر درآمد

یکی از انواع مالیات های مستقیم که دولت آن را از شما مطالبه میکند، مالیات بر درآمد می باشد. این نوع مالیات را همه مشاغل و اصناف باید پرداخت کنند. نحوه محاسبه مالیات بر درآمد را مانند هر معادله دیگری در نرم افزارهای حسابداری پیدا می کنید. درواقع نیازی به محاسبه دستی این مقادیر نیستید و نرم افزار خودش اینکار را انجام میدهد.

 

نحوه محاسبه مالیات حقوق

مالیات بردرآمد حقوق جزو مالیات های مستقیم به حساب می آید. طبق ماده 86 قانون مالیات های مستقیم، شناسایی و پرداخت این مالیات برعهده کارفرما می باشد. نحوه محاسبه مالیات حقوق و جدول مالیات حقوق ماهیانه، ممکن است تغییراتی داشته باشد. برای آشنایی با نحوه محاسبه مالیات بر حقوق بهتر است با مشاوران تیک تکس ارتباط بگیرید.

 

فرم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی

برای دریافت فرم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی به آدرس https://tax.gov.ir/action/do/show/430 مراجعه کنید. در این صفحه با ورود اطلاعات کاربری تان می توانید به راحتی دقیقا همان فرم اظهارنامه ای که میخواهید را دانلود کنید. به این ترتیب ابتدا این فرم را تکمیل کنید، سپس به یک شرکت حسابداری جهت بررسی تنظیم اصولی آن مراجعه کنید. بعد از آن می توانید از طریق همین سامانه به ثبت اظهارنامه مالیاتی بپردازید.

 

اظهارنامه مالیات بر درآمد مشاغل

اظهارنامه مالیات بر درآمد مشاغل عنوان کلی اظهارنامه مالیاتی می باشد. شما چه شخصیت حقیقی باشید و چه شخصیت حقوقی، باید اظهارنامه مالیاتی مشاغل ثبت کنید. شما در این سند، میزان درآمدها و هزینه های خود را اظهار می کنید تا سازمان مالیاتی مالیات بر درآمد شما را مشخص کند. درواقع سازمان امور مالیاتی ابتدا همین فرم خوداظهاری مالیاتی شما را بررسی می کند. اگر سوال یا ابهامی داشت، موارد دیگر را پیگیری می کند.

 

اظهارنامه مالیاتی کارتخوان

با ثبت اظهارنامه مالیاتی کارتخوان درواقع شما برای پرداخت مالیات کارتخوان اقدام می کنید. پرداخت مالیات کارت خوان تکلیف قانونی است که باید آن را انجام دهید. اظهارنامه مالیاتی دستگاه پوز برای انجام همین تکلیف قانونی می باشد. اگر کسب و کار شما معاف از مالیات باشد، حتما به موقع دست به ثبت اظهارنامه مالیاتی برای کارتخوان خود بزنید.  

اگر میخواهید اظهارنامه مالیاتی برای دستگاه پوز را ارسال کنید وارد سایت my.tax.gov.ir شوید. سپس از منوی سمت راست روی گزینه ساماندهی پذیرنده های بانکی کلیک کنید. در صفحه جدید دو گزینه برای شما وجود دارد. الصاق به پرونده اولین گزینه ای می باشد که می توانید آن را انتخاب کنید. درصورتیکه میخواهید دستگاه پوز خود را غیرفعال کنید باید از گزینه درخواست غیرفعال سازی استفاده کنید. دستگاه کارتخوان خود را به پرونده مالیاتی فروشگاه متصل کنید. سپس برای ثبت اظهارنامه دستگاه پوز اقدام کنید.

 

اظهارنامه مالیاتی شرکت

ثبت اظهارنامه مالیاتی شرکت کلید برخورداری از معافیت های مالیاتی می باشد. حتی اگر شرکت شما معاف از مالیات نباشد، ممکن است از مشوق های مالیاتی برخوردار شوید. درصورت عدم ارسال اظهارنامه مالیاتی شرکت مشمول جریمه مالیاتی می شوید. این جریمه ها غیرقابل بخشش می باشند و نهایتا هزینه های شرکت شما را افزایش میدهد.

 

اظهارنامه مالیاتی شرکت دانش بنیان

ثبت اظهارنامه مالیاتی شرکت دانش بنیان در موعد مقرر شما را از پرداخت جریمه مالیاتی نجات می دهد. شرکت های معاف از مالیات مانند دانش بنیان ها که مشمول معافیت از مالیات هستند هم جریمه می شوند. دلیل اصلی این جریمه شدن، بی اطلاعی و به روز نبودن تیم مالی شرکت می باشد. 

معافیت مالیاتی برای برخی از انواع شرکت های دانش بنیان می باشد. ضمنا، فقط خدمات و محصولات دانش بنیان این شرکت ها، معاف از مالیات می باشند. اگر به قوانین، تبصره ها و دستورالعمل های جدید آگاه نباشید، شرکت شما دچار اشتباه می شود. همین اشتباهات نهایتا شرکت دانش بنیان مشمول معافیت مالیاتی را دچار جرائم مالیاتی می کند.

بهتر است قبل از هر اقدامی با یک شرکت باتجربه، با دانش و صد البته به روز مشورت بگیرید. یک مشاوره مالیاتی و بررسی اسناد مالی شما، به راحتی شما را از پرداخت هزینه های اضافی محفوظ نگه میدارد. 

 

اظهارنامه مالیاتی شرکت با مسئولیت محدود

اظهارنامه مالیاتی شرکت با مسئولیت محدود با توجه به درآمدهای شما تهیه و تنظیم می شود. شرکت های با مسئولیت محدود باید دو نوع مالیات پرداخت کنند. مالیات بر عملکرد و مالیات بر ارزش افزوده دو نوع مالیاتی است که این شرکت ها باید پرداخت کنند. هر چه حجم کسب و کار بالاتری داشته باشید پیچیدگی ثبت اظهارنامه مالیاتی شما بیشتر می باشد.

 

اظهارنامه مالیاتی شرکت های حقوقی

ثبت اظهارنامه مالیاتی شرکت های حقوقی باید هرساله در موعد مقرر انجام شود. این شرکتها باید همه اسناد مالی مربوط به درآمدها و هزینه ها را به امور مالیاتی ارائه دهند. فرایند ثبت اظهارنامه مالیاتی شرکت های حقوقی از طریق سامانه اینترنتی آن انجام می شود. شرکت های حقوقی که قصد کاهش هزینه مالیاتی دارند بهتر است این کار را به شرکت مالی و حسابداری واگذار کنند.

 

اظهارنامه مالیاتی عدم فعالیت شرکت

ثبت اظهارنامه مالیاتی عدم فعالیت شرکت را فراموش نکنید. ارسال اظهارنامه مالیاتی شرکت های غیرفعال نیز جزو تکالیف قانونی شما می باشد. درصورتی که هیچ تراکنش مالی ندارید هم نباید انجام اظهارنامه مالیاتی را فراموش کنید. در صورت عدم ثبت اظهارنامه مالیاتی مشمول جریمه های مالیاتی خواهید شد. اگر شما هم این شرایط را دارید خدمات اظهارنامه مالیاتی شرکت غیرفعال خود را به تیک تکس بسپارید.

 

اظهارنامه مالیاتی شرکتهای پیمانکاری

پیش از ثبت اظهارنامه مالیاتی شرکت های پیمانکاری حتما با یک مشاور مالیاتی صحبت کنید. شرکت های پیمانکاری باید بابت هر دو نوع پیمان عمرانی و غیرعمرانی مالیات پرداخت کنند. انواع مالیات قرارداد شرکت پیمانکاری 2 نوع می باشد. این دو نوع شامل مالیات مقطوع پیمانکاری و مالیات بر درآمد می باشد. این چند جمله ساده ترین دسته بندی مالیاتی برای شرکتهای پیمانکاری می باشد. درنتیجه بهتر است انجام اظهارنامه مالیاتی شرکت پیمانکاری را به شرکت های معتبر مالی بسپارید.

 

اعتراض به مالیات

اعتراض به مالیات تعیین شده در سامانه مربوطه انجام می شود. اگر به میزان مالیات تعیین شده خود اعتراض دارید می توانید از طریق سامانه برخط اقدام کنید. اعتراض به مالیات مزایا و معایبی دارد. ممکن است اسناد درستی ارائه دهید و مالیات شما کاهش یابد. ممکن است اسناد ارائه داده شده کافی نباشد و هزینه های شما افزایش یابد.

 

بدهی مالیاتی شرکت

درصورت داشتن بدهی مالیاتی شرکت می توانید از آدرس my.tax.gov.ir استعلام بگیرید. پس از اینکه مطمئن شدید بدهی مالیاتی دارید، می توانید به صورت آنلاین پرداخت کنید. پرداخت بدهی مالیاتی از آدرس payments.tax.gov.ir امکانپذیر است. در واقع به صورت برخط می توانید استعلام بدهی مالیاتی بگیرید و آن را پرداخت کنید.

 

اظهارنامه مالیاتی صفر

اظهارنامه مالیاتی صفر وقتی ارسال می شود که شما درآمدی نداشتید. درواقع وقتی شما درآمدی ندارید هم نباید انجام اظهارنامه مالیاتی را فراموش کنید. ارسال اظهارنامه مالیاتی به معنی اعلام میزان درآمدها و هزینه های شما می باشد. درصورتیکه اظهارنامه ارسال نکنید، مشمومل جریمه مالیاتی می شوید.

 

اظهارنامه مالیاتی سوپرمارکت

اظهارنامه مالیاتی سوپرمارکت ها را صاحبین کسب و کار به شرکت های مالی واگذار می کنند. معمولا سوپرمارکت ها حسابدار ندارند به همین دلیل انجام حسابداری سوپرمارکتها را شرکت های معتبر حسابداری انجام می دهند. وقتی امور حسابداری با دقت انجام شود، مشکلی هنگام ثبت اظهارنامه مالیاتی سوپرمارکت نخواهید داشت.

اظهارنامه مالیاتی، کارنامه عملکرد مالی اشخاص حقوقی و حقیقی که مشمول مالیات هستند، می باشد.

خوداظهاری مالیاتی چیست

روش های مختلفی برای تعین میزان مالیات اشخاص حقوقی و حقیقی وجود دارد. یکی از این شیوه ها، علی الرأس می باشد. در این شیوه ماموران اداره مالیات خودشان به تعیین میزان مالیات می پردازند. اما در نظام های مالیاتی پیشرفته، از شیوه خوداظهاری استفاده می شود. خود اظهاری به این معناست که شخص حقیقی یا حقوقی اعلام می‌کند که در سال مالیاتی خود به چه میزان سود داشته و به چه میزان باید مالیات پرداخت کند.

گاهی عدم اجرای حتی یک بند از مقررات مالیاتی می تواند شرکت شما را مشمول جریمه های سنگین و مشکلات قانونی فراوانی کند . قبل از پرداخت مالیات باید یکسری از مقدمات قانونی آن به درستی انجام شود تا اسناد مالیاتی مورد قبول بازرسین ممیزین قرار بگیرد.

خدمات اظهارنامه مالیاتی شرکتهای غیر فعال

شرکت هایی که به هر دلیلی غیرفعال می باشند و هیچ تراکنش مالی طی سال نداشتند، نیز باید اظهارنامه مالیاتی را ثبت و ارسال کنند. طبق قانون، تسلیم اظهار نامه مالیاتی تحت هر شرایطی حتی در صورتی که شرکت یا سازمان هیچ تراکنشی نداشته باشد نیز واجب است. درصورتیکه شرکت شما طی سال گذشته فعالیتی نداشته است، برای پیشگیری از خسارتهای مالی و قانونی، می توانید از خدمات اظهارنامه مالیاتی شرکت های غیرفعال تیک تکس استفاده کنید.

تبصره ماده 100 مالیاتی چیست

برخی از مشاغل می توانند به جای اظهارنامه مالیاتی، فرم تبصره ماده 100 را پر کنند. صاحبان مشاغلی که مجموع فروش کالا و خدمات آنها، حداکثر 6 میلیارد و 720 میلیون تومان باشد، می توانند از تبصره ماده 100 بهرمند شوند. درصورتیکه شما این شرایط را دارید، برای آشنایی بیشتر با این تبصره با کارشناسان ما تماس بگیرید تا 5 دقیقه مشاوره رایگان هدیه بگیرید. 

 

مشکل کدینگ در ثبت اظهارنامه مالیاتی شرکت ها

قوانین اظهارنامه مالیاتی

استفاده از قوانین اظهارنامه مالیاتی برای افراد و شرکت ها ضروری است تا به درستی به مواردی مانند درآمد، سرمایه، هزینه ها و سودها بپردازند. این قوانین مشتمل بر دستورالعمل ها و مقرراتی هستند که توسط دولت تعیین می شود و برای پرداخت مالیات بر درآمد و سودها استفاده می شود. هدف از این قوانین، اطمینان حاصل کردن از این است که همه اشخاص مجاز به بهره بردن از تخفیفات مالیاتی مربوط به هزینه ها و همچنین تعیین مالیات بر اساس اصول عادلانه هستند.

قوانین اظهارنامه مالیاتی یک مجموعه از قوانین و مقررات هستند که برای اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات بر درآمد و سودها استفاده می شوند. این قوانین شامل مقررات مالیاتی مربوط به درآمد، سرمایه، هزینه ها و سودها است. به عنوان مثال، قوانین مالیاتی ممکن است نحوه محاسبه مالیات بر اساس درآمد سالانه، میزان تخفیفات مالیاتی مربوط به هزینه ها و مقررات مربوط به انتقال سرمایه را مشخص کنند. این قوانین توسط دولت تعیین می شوند و هدف آنها اطمینان حاصل کردن از این است که همه اشخاص مجاز به بهره بردن از تخفیفات مالیاتی مربوط به هزینه ها و همچنین تعیین مالیات بر اساس اصول عادلانه هستند.

اظهارنامه مالیاتی چند نوع است

اظهارنامه مالیاتی یک اسناد حقوقی است که توسط شخص یا سازمانی به عنوان اثبات درآمد و وجوه مالی خود به سازمان مالیاتی تقدیم می‌شود. این اظهارنامه می‌تواند به چندین نوع تقسیم شود که هر کدام برای اهداف خاصی طراحی شده‌اند.

یکی از انواع اظهارنامه مالیاتی، اظهارنامه درآمد شخصی است. در این نوع اظهارنامه، افراد می‌بایست جزئیات درآمد خود را گزارش دهند، از جمله درآمد حقوقی، درآمد سرمایه‌گذاری و سایر منابع درآمدی. همچنین، هزینه‌ها و بدهی‌های مربوط به افراد نیز در این اظهارنامه گزارش می‌شود. این اظهارنامه معمولاً هر سال یک بار تقدیم می‌شود و سازمان مالیاتی بر اساس آن مبلغ مالیات مستحق را محاسبه می‌کند.

نوع دیگری از اظهارنامه مالیاتی، اظهارنامه مالیاتی شرکت یا سازمانی است. در این نوع اظهارنامه، شرکت‌ها و سازمان‌ها می‌بایست جزئیات مالی خود را اعلام کنند، از جمله درآمد، هزینه‌ها، سودها، سهامداران و بدهی‌های مربوط به آنها. این اظهارنامه برای اهداف مالیاتی و بررسی حسابداری توسط مقامات مالیاتی استفاده می‌شود. اظهارنامه مالیاتی شرکت یا سازمانی نیز هر سال تقدیم می‌شود و سازمان مالیاتی بر اساس آن مبلغ مالیات مستحق را تعیین می‌کند.

اظهارنامه مالیاتی فصلی

اظهارنامه مالیاتی فصلی یک اظهارنامه است که توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی تهیه می شود و معمولاً در پایان هر فصل مالی یا در انتهای هر سه ماه ارائه می شود. این اظهارنامه شامل اطلاعات مالی مربوط به درآمد و هزینه های مشمول مالیات در طول فصل مالی می باشد. هدف اصلی این اظهارنامه، بررسی و تعیین میزان مالیات قابل پرداخت توسط فرد یا شرکت در هر فصل مالی است.

اظهارنامه مالیاتی فصلی شامل اطلاعاتی مانند درآمد حاصل از فروش کالاها و خدمات، هزینه های مرتبط با فروش و تولید، هزینه های مربوط به حقوق و دستمزد کارمندان، هزینه های مربوط به اجاره و خرید ملک و دارایی ها، هزینه های مالی، حق بیمه و سایر هزینه های مشمول مالیات می باشد. با تهیه این اظهارنامه، فرد یا شرکت می توانند میزان درآمد خالص، میزان هزینه ها و در نهایت میزان مالیات قابل پرداخت خود را محاسبه و اعلام کنند. این اظهارنامه سپس توسط مالیاتداری یا سازمان مالیاتی مربوطه بررسی و اعتبارسنجی می شود.

اظهارنامه مالیاتی خارج از موعد

اظهارنامه مالیاتی یکی از وظایف و الزاماتی است که تمامی افراد و شرکت‌ها در یک کشور باید به آن پایبند باشند. این اظهارنامه، حاوی اطلاعات مالی و درآمدی افراد است و برای محاسبه میزان مالیاتی که باید پرداخت شود، استفاده می‌شود. معمولاً یک تاریخ مشخص برای تحویل اظهارنامه مالیاتی تعیین می‌شود و افراد باید در این تاریخ اظهارنامه خود را به سازمان مالیاتی ارائه کنند.

اما برخی افراد و شرکت‌ها ممکن است به دلایلی نتوانند اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقرر تحویل دهند. این دلایل می‌تواند شامل عدم آمادگی مکتوب اطلاعات مالی، عدم آشنایی کافی با قوانین مالیاتی یا مشکلات فنی در فرآیند تهیه اظهارنامه باشد. در این موارد، افراد باید با سازمان مالیاتی تماس بگیرند و درخواست تمدید مهلت تحویل اظهارنامه را به آنها ارائه کنند. با ارائه دلایل موثر و قابل قبول، ممکن است سازمان مالیاتی مهلت تحویل اظهارنامه را تمدید کند و افراد بتوانند اظهارنامه خود را خارج از موعد تحویل دهند. البته باید توجه داشت که در صورتی که اظهارنامه خارج از موعد تحویل داده شود، ممکن است جرایم و جریمه‌هایی برای این تأخیر اعمال شود.

 

تفاوت اظهارنامه مالیاتی و ارزش افزوده

اظهارنامه مالیاتی و ارزش افزوده (VAT) دو نوع اظهارنامه مالیاتی هستند که در بسیاری از کشورها استفاده می شوند. این دو نوع اظهارنامه هدف های مالیاتی متفاوتی دارند و برای محاسبه و تقسیم مالیات ها واردات و صادرات استفاده می شوند.

اظهارنامه مالیاتی نوعی اظهارنامه است که توسط افراد و شرکت ها برای اظهار دارایی ها، درآمدها و هزینه های خود در یک دوره زمانی معین تهیه می شود. این اظهارنامه مالیاتی برای محاسبه مالیات دریافتی و پرداختی توسط فرد یا شرکت استفاده می شود و به دولت کمک می کند تا درآمدها و خرج ها را بررسی و مالیات های معوقه شده را جمع آوری کند.

ارزش افزوده (VAT) یک نوع مالیات بر ارزش افزوده است که بر مصرف کننده نهایی بر حسب نرخ مشخص شده توسط دولت تحمیل می شود. ارزش افزوده به معنای مالیاتی است که بر هر مرحله از زنجیره تولید و توزیع به ارزش کالاها و خدمات اضافه می شود. این مالیات توسط کسب و کارها دریافت شده و به دولت پرداخت می شود. در واقع، این مالیات به عنوان یک مالیات غیر مستقیم به دولت کمک می کند تا درآمدهای خود را افزایش دهد و برنامه های عمومی را تامین کند.

 

اظهارنامه مالیاتی صادرات

اظهارنامه مالیاتی صادرات یک اسناد حسابداری است که توسط شرکت هایی که کالاها یا خدمات خود را به خارج از کشور صادر می کنند، تهیه می شود. این اظهارنامه به دولت ارائه می شود و شامل جزئیاتی از مقدار کالاها و خدمات صادر شده، مقدار درآمد حاصل از صادرات و میزان مالیات قابل پرداخت است. بر اساس این اطلاعات، میزان مالیاتی که شرکت باید به دولت پرداخت کند محاسبه می شود.

اظهارنامه مالیاتی صادرات برای دولت اهمیت زیادی دارد، زیرا این اطلاعات به آنها کمک می کند تا میزان درآمدی که از صادرات به دست می آورند را بدست آورند و به عنوان یک منبع درآمد مهم برای کشور استفاده کنند. همچنین، این اظهارنامه به دولت امکان می دهد تا میزان مالیات صادرات را تعیین کند و از شرکت ها دریافت کند. بنابراین، اظهارنامه مالیاتی صادرات به عنوان یک ابزار مهم برای کنترل و مدیریت درآمد صادراتی و همچنین جمع آوری مالیات برای دولت عمل می کند.

 

مشاور اظهارنامه مالیاتی

مشاور اظهارنامه مالیاتی یک حرفه‌ای است که به افراد و شرکت‌ها کمک می‌کند تا اظهارنامه مالیاتی خود را به درستی و طبق قوانین و مقررات مالیاتی کشور تهیه کنند. این مشاوران با داشتن دانش عمیق در زمینه مالیات و قانون مالیاتی، مشتریان خود را در تمامی مراحل تهیه اظهارنامه مالیاتی همراهی می‌کنند.

مشاوران اظهارنامه مالیاتی از تخصص و تجربه‌ی کافی در زمینه مالیات برخوردار هستند و به روز با تغییرات قوانین مالیاتی می‌باشند. آن‌ها با مشتریان خود همکاری می‌کنند تا اطلاعات مالیاتی لازم را جمع‌آوری کنند و بر اساس آن‌ها اظهارنامه مالیاتی را تهیه کنند. همچنین، این مشاوران نقش مهمی در مشاوره و راهنمایی مشتریان در امور مالیاتی دارند و به آن‌ها در بهینه‌سازی مالیات‌های خود کمک می‌کنند.

به طور کلی، مشاوران اظهارنامه مالیاتی نقش بسیار مهمی در اطمینان حاصل از درستی و صحت اظهارنامه مالیاتی مشتریان خود دارند. آن‌ها با تسلط کامل بر قوانین و مقررات مالیاتی کشور و تجربه‌ی کافی در این حوزه، به مشتریان خود اعتماد و اطمینان می‌دهند که اظهارنامه مالیاتی آن‌ها به درستی و طبق قوانین مالیاتی تهیه شده است.

حسابداری مالیاتی

حسابداری مالیاتی یک رشته حسابداری است که به مطالعه و بررسی قوانین و مقررات مالیاتی مربوط به سازمان ها و افراد می پردازد. هدف اصلی حسابداری مالیاتی، بهینه سازی مالیات برای حقوق و دارایی های یک سازمان یا فرد است. در این رشته، حسابداران مالیاتی مسئولیت تهیه و تنظیم اظهارنامه های مالیاتی، محاسبه میزان مالیات مستحق پرداخت، بررسی مقررات مربوط به مالیات و ارائه مشاوره های مالیاتی به مشتریان خود را برعهده دارند.

حسابداری مالیاتی بر اساس قوانین و مقررات مالیاتی هر کشور، شامل مواردی مانند درآمد شخصی و سازمانی، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات بر دارایی ها و مالیات بر درآمد شرکت ها می شود. این رشته حسابداری نیازمند دانش فراوان در زمینه قوانین مالیاتی است و برای تعیین میزان مالیات مستحق پرداخت، دقت و دانش کافی لازم است. حسابداران مالیاتی معمولاً در سازمان ها و شرکت های بزرگ، کارآفرینان و کارآموزان مشغول به فعالیت هستند و در طول سال، مشتریان خود را در امور مالیاتی راهنمایی می کنند.

 

بدهی مالیاتی

بدهی مالیاتی به وضعیتی اطلاق می‌شود که یک فرد یا یک شرکت مقداری از مالیاتی که باید به دولت پرداخت کند را عقب انداخته است. این بدهی می‌تواند ناشی از عدم پرداخت مالیات‌های درآمدی، مالیات‌های بر ارزش افزوده یا سایر مالیات‌های مربوط به فعالیت‌های تجاری باشد.

وجود بدهی مالیاتی می‌تواند عواقب جدی برای شخص یا شرکت داشته باشد. این شامل جریمه‌ها، بهره‌های تأخیر در پرداخت بدهی، بازپرداخت مبالغ بیشتر و حتی دادخواست‌های قضایی است. همچنین، دولت ممکن است تمهیداتی را اتخاذ کند تا بدهی مالیاتی را از طریق حجز دارایی‌ها یا حتی توقیف درآمد شخص یا شرکت معوق پرداخت کند.

برای جلوگیری از بدهی مالیاتی، افراد و شرکت‌ها باید به موقع و به درستی مالیات‌های خود را پرداخت کنند. این شامل ثبت وقایع مالی، انجام محاسبات مالیاتی صحیح و ارسال اظهارنامه‌های مالیاتی به موقع است. همچنین، افراد و شرکت‌ها باید با قوانین مالیاتی آشنا باشند و از تمامی امکانات و جزئیاتی که برای کاهش مالیات قانونی وجود دارد استفاده کنند.

 

 

تخفیفات مالیاتی

تخفیفات مالیاتی یکی از ابزارهایی است که توسط دولت ها به منظور تشویق و حمایت از بخش های خاصی از اقتصاد مورد استفاده قرار می گیرد. این تخفیفات معمولا به صورت کاهش مبلغ مالیاتی که شخص یا شرکت باید پرداخت کند یا به صورت افزایش مبلغی است که می توان از مالیات قابل استرداد کسب کرد. برای مثال، تخفیفات مالیاتی می توانند در زمینه های مختلفی از جمله سرمایه گذاری، تحقیق و توسعه، اشتغال زایی و حمایت از صنایع محلی ارائه شوند.

تخفیفات مالیاتی به عنوان یک ابزار سیاستی می توانند تأثیر قابل توجهی بر رشد و توسعه اقتصادی داشته باشند. این ابزار می تواند اشتغال را ترویج داده، سرمایه گذاری ها را تشویق کرده و نوآوری و تحقیق و توسعه را ترغیب کند. همچنین، تخفیفات مالیاتی می توانند برای ایجاد رقابت آفرینی در صنایع خاصی مؤثر باشند و از همین رو به پیشرفت صنعتی و توسعه اقتصادی کمک کنند. با این حال، در ارائه تخفیفات مالیاتی باید موارد متعددی از جمله تعادل بودجه، عدالت مالیاتی و اثربخشی این ابزار مورد توجه قرار گیرد.

ثبت نام برای کاربران جدید فعال نیست!

%10 از هر سفارش، به عنوان هدیه به کیف پول شما واریز میشود

Call Now Button